Kevin Punter, protagonista a l'Estrella Roja-Barça
Kevin Punter, protagonista a l'Estrella Roja-Barça (EFE)
Eurolliga

EN DIRECTE | Barça-Asvel Villeurbanne: els culers volen ser primers a l'Eurolliga

El conjunt blaugrana rep l'equip francès al Palau en la cinquena jornada de l'Eurolliga, amb l'objectiu de seguir al capdavant de la classificació

El minut a minut

La prèvia

Nova prova europea al Palau Blaugrana. El Barça rep a casa l'Asvel Villeurbanne en la cinquena jornada de la màxima competició de bàsquet d'Europa. Els culers volen seguir la bona ratxa a la competició continental i mantenir-se a les primeres places de la classificació.

L'equip dirigit per Joan Peñarroya torna a jugar després de la derrota davant la seva afició contra el Baskonia (89-93), matx en què Nico Laprovittola es va lesionar greument el genoll dret i es perdrà la resta de la temporada. Malgrat la derrota a casa, els blaugranes portaven una ratxa de cinc victòries consecutives, entre elles, el gran partit a Sèrbia contra l'Estrella Roja (94-98), amb una excel·lent actuació de Punter.

Per la seva banda, l'Asvel Villeurbanne arriba a Barcelona en la desena posició de la classificació de l'Eurolliga. L'equip de Lió ha aconseguit dues victòries, l'última contra el Baskonia, i ha perdut dos partits. La temporada passada, els francesos van perdre en la visita al Palau Blaugrana (101-92).

 

 

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut