una jugada del partit amb Pau Víctor
Pau Víctor ha aconseguit un gran gol (FC Barcelona)
Barça

El Barça Atlètic elimina l'Eivissa (5-3) i és més a prop de l'ascens a 2a Divisió

Els blaugranes coneixeran demà el seu rival, sortirà de l'eliminatòria entre el Còrdova i la Ponferradina

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça és més a prop de l'ascens a Segona Divisió. Aquest dissabte al vespre ha eliminat l'Eivissa en la ronda de semifinals del play-off d'ascens.

Els de Rafa Márquez s'han imposat per 5 a 3. Amb la renda favorable que havien tret al partit d'anada a l'illa pitiüsa, els blaugranes han sentenciat amb un global de 7 a 4.

Tot i això, els blaugranes han començat patint i han rebut dos gols d'Escassi, però tot just abans d'anar al descans, Marc Guiu ha fet l'1 a 2 amb què es tornava a empatar l'eliminatòria.

Ja en el segon temps, domini gairebé absolut dels deixebles de Rafa Márquez, i sota l'atenta mirada d'Ansu Fati, Balde i Araujo.

Golàs de Pau Víctor per fer el 2 a 2 en el minut 52...

... I a partir d'aquí, bogeria absoluta amb Unai Hernández, que ha fet un hat trick en 4 minuts (58', 60' i 62'), amb col·laboració de Marc Guiu en tots tres gols. Aquest és el 5-2 i el tercer del jove jugador:

L'Eivissa ha pogut fer un gol al final, de Rubén, que només ha servit per deixar l'eliminatòria amb un 7 a 4 global, favorable al Barça Atlètic. Els blaugranes coneixeran demà el seu rival, sortirà de l'eliminatòria entre el Còrdova i la Ponferradina.