Els jugadors blaugranes celebrant un gol contra el Getafe (Reuters)

EN DIRECTE | Barça-Bayern de Múnic: la Champions a Montjuïc

L'equip blaugrana vol demostrar la seva millora contra la seva "bèstia negra" amb la seva afició en la tercera jornada de la Champions League
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Esports

La prèvia

Partit de primer nivell a Montjuïc. El Barça rep el Bayern de Múnic en la tercera jornada de la Champions League i els de Flick volen continuar amb el bon estat de forma actual i demostrar el seu nivell contra un dels grans equips d'Europa.

Els culers arriben al partit en estat de gràcia, després del partit que contra el Sevilla (5-1). Els jugadors de Flick s'enfronten al Bayern amb molta confiança, entre d'altres per la golejada, pel bon joc demostrat, pel bon moment dels davanters i per recuperar a futbolistes importants com Gavi, Olmo o Fermín. Amb aquesta situació, el Barça necessita la victòria per no despenjar-se de les primeres posicions de la classificació de la Lliga de Campions.

Cal destacar que aquest partit serà molt especial per a Hansi Flick. L'actual entrenador del Barça va dirigir el Bayern de Múnic entre el 2019 i  el 2021. Es recorda especialment que ell va ser l'entrenador del club alemany en la nit del 2-8 que van encaixar els blaugranes a Lisboa.

Per la seva banda, el nou Bayern de Múnic de Kompany va primer en la Bundesliga, empatat amb el Leipzig. Però en la classificació de la nova Champions va 15è, una posició per sobre del Barça. La derrota contra l'Aston Villa (1-0) va fer que els alemanys s'allunyessin del cap de la taula. Però qui continua sent temible és Harry Kane. El jugador anglès ha fet tretze gols en deu partits aquesta temporada amb el conjunt bàvar.

 

El minut a minut

 

Segueix el partit a l'"Un dia de partit" d'Esport3

 

També pots seguir la transmissió del partit a "La TdT" de Catràdio

 

 

ARXIVAT A:
Esports
NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut