Sarunas Jasikevicius, tècnic del Barça, no sabia on mirar després de la derrota (EFE)
Eurolliga

Dura derrota del Barça a la semifinal europea davant el Reial Madrid (66-78)

Els blaugranes tornen a caure contra el Madrid anotant només 24 punts a la segona part

Redacció Esport3Actualitzat
  • El Barça de tres en tres. Els blaugranes han trobat la fórmula per superar la debilitat en el joc interior: 6/9 en triples en el primer quart (18-18)
  • Perduda la batalla del rebot en els primers 10 minuts: 6 - 12
  • La zona del Madrid fa aigues. Jokubaitis trenca la defensa madridista abans de trencar-se les dents
  • Kuric acompanya Jokubaitis i el Barça s'escapa en el marcador
  • El Barça supera el seu deficil en el rebot i s'escapa de 9 en el marcador (40-31)
  • Parcial de 24-18 en el segon quart Els blaugranes arriben al descans amb un avantatge de 42 a 36 amb un 9 de 14 en triples,
  • Canvi de decorat. Un parcial de 0 a 15 marca l'inici d'un nou partit