Tino Pérez amb dos dels nous fitxatges (Font: @FCBfutbolsala)

EN DIRECTE | Barça-Manzanares: el futbol sala torna al Palau

El conjunt blaugrana debuta aquesta temporada a casa en la segona jornada de Lliga, després de la derrota contra ElPozo Murcia, en directe a Esport3
Redacció Esport3
TEMA:
Esports

Segueix el Barça-Manzanares de l'LNFS, en directe a Esport3 a partir de les 20.30 hores

 

S'aixeca el teló de la nova temporada de futbol sala al Palau Blaugrana. El Barça s'estrena davant de la seva afició en la segona jornada de Lliga i ho fa contra el Manzanares. Més de quatre mesos després, els culers tornen a jugar a casa.

L'equip de Tino Pérez vol deixar enrere la derrota en el primer partit de Lliga contra ElPozo Murcia (5-2) i vol començar amb bon peu davant dels seus aficionats. Aquest és un partit especial perquè és la primera trobada del nou entrenador, juntament amb Fits i Eric Martel, amb l'afició blaugrana. A més, abans del matx hi ha un homenatge als recents campions del món amb la selecció del Brasil, Dyego i Pito.

 

Per la seva banda, el Manzanares s'ha enfrontat en nou ocasions contra els blaugranes i el balanç és de dues victòries a favor dels manxecs, dos empats i cinc derrotes. A més, arriben al partit del Palau després de perdre en la primera jornada contra el Peníscola (4-8). Malgrat la derrota, van deixar per al record una gran jugada que va acabar amb el gol d'Antoñito.

 

 

 

ARXIVAT A:
Esports
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut