Partidàs de Punter, que ha estat MVP del partit ((EFE))

El Barça derrota el Mònaco amb un gran Kevin Punter (86-71)

El Barça de bàsquet ha jugat el partit més complet de la temporada a l'Eurolliga
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Esports

El minut a minut:

El Barça ha superat clarament el Mònaco, un dels teòrics aspirants a lluitar per una plaça a la final a 4. Després de 3 jornades, els blaugranes tenen 2 triomfs i una derrota, igual que el seu rival d'avui.

La sortida del Barça ha estat fulgurant. Domini del rebot, gran encert exterior especialment d'un inspirat Kevin Punter en els triples, i un Willy Hernangómez jugant com a l'NBA, han portat l'equip de Joan Peñarroya a escapar-se de deu punts després del triple de Laprovittola.

Però el Barça de les dues cares ha tornat a aparèixer. Parcial d'un a nou per començar el segon quart, i altre cop el partit empatat. Jan Vesely ha estirat el carro en els moments complicats i Kevin Punter ha arrodonit la bona primera part blaugrana per arribar al descans vuit amunt, 47 a 39.

El recital anotador de Punter ha continuat en el tercer quart, al qual el Barça ha afegit una intensitat defensiva que ha tret de polleguera els jugadors de l'equip rival. Laprovittola, amb un triple, ha fet aixecar el públic del Palau en veure que el seu equip guanyava de divuit punts el Mònaco, bèstia negra dels blaugranes la temporada passada.

Els del Principat, que havien guanyat els dos primers partits de l'Eurolliga, han tingut una nit per oblidar. Des de la cantonada, Brizuela ha posat el més vint per al Barça només començar l'últim quart. Tot i els esforços del Mònaco per retallar la diferència, el Barça ha sabut jugar amb el marcador a favor i ha tancat el partit, el més complet dels blaugranes aquesta temporada, amb el 86 a 71 final, amb Punter amb 21 punts i quatre jugadors amb dobles dígits.

ARXIVAT A:
Esports
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut