El Barça s'estrena a l'Eurolliga (EFE)
Eurolliga

EN DIRECTE | Barça-Mònaco: nova jornada d'Eurolliga al Palau

El conjunt blaugrana rep el Mònaco en la tercera jornada de l'Eurolliga al Palau Blaugrana i vol repetir la victòria de l'últim partit europeu a casa

Redacció Esport3Actualitzat

El minut a minut:

La prèvia

El Barça continua la trajectòria a l'Eurolliga. En una nova jornada de la màxima competició europea de bàsquet, els blaugranes reben el Mònaco al Palau Blaugrana amb l'objectiu de sumar una nova victòria, després de l'aconseguida contra l'Alba Berlín (88-73).

El conjunt de Joan Peñarroya arriba al matx europeu amb bones sensacions, després de guanyar el cap de setmana a domicili contra el CB Canarias (91-95). Ara, els blaugranes volen seguir aquesta bona dinàmica per guanyar el Mònaco i aconseguir la segona victòria de la fase regular de l'Eurolliga. Els culers van caure en l'estrena a Zalgiris (74-67).

 

Per la seva part, el Mònaco vol repetir la fita de la temporada passada, ja que es van imposar als blaugranes al Palau (67-77), en el que va ser el redebut de Ricky Rubio amb el Barça. A més, l'equip dirigit per Sasa Obradovic ha guanyat els dos primers partits europeus contra Olimpia Milano i Maccabi de Tel-Aviv.

Segueix la transmissió de Catalunya Ràdio, a les 20:30 h

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut