Sergio Rodríguez davant de Tomas Satoransky (EFE)

El Barça cau contra el Madrid per la via ràpida

Els de Roger Grimau perden el tercer partit per 92 a 95 i no disputaran la final de l'ACB
Redacció Esport3 Actualitzat
  • Al primer quart, el Barça ha començant dominant a prop de la pintura amb 4 punts de Vesely i 4 de Parker, però ha pagat el desencert des de més enllà de 6,75 (0/4 en triples). El Madrid, en canvi, ha anotat cinc triples en aquest quart. Brizuela ha estat el máxim anotador blaugrana, amb 7 punts, mentre que Campazzo ha liderat els blancs, amb 8. (20-28).
  • El segon quart ha estat marcat per l'expulsió de Vesely, després d'acumular una antiesportiva i una tècnica. El txec abandona el partit amb un 23 a 33 al marcador i a partir d'aquí, el Barça fa un parcial de 22 a 16, liderats per Willy (10 punts en aquest quart) i Parker (8 punts en aquest quart), amb 4 triples anotats entre els dos. Per part del Madrid, Tavares domina la pintura amb 10 punts i Yabusele n'ha anotat 11, amb dos triples. 45 a 49 al descans.
  • El tercer quart ha estat el parcial de més alternatives al marcador. Tavares ha fet 3 faltes en aquest periode i això ha permès el Barça sumar 31 punts en 10 minuts. Parker, amb 25 punts, segueix sent el far ofensiu dels blaugrana, mentre que Campazzo ja acumula 13 punts i 5 assistències. El Barça acaba el tercer quart per davant, 76 a 72.

Últims cinc minuts

• Alley-oop de Laprovitola a Da Silva i Chus Mateo demana temps mort (87-87)
  • Triple estratosfèric de Laprovittola. Campazzo retalla distància des del tir lliure (16 punts per ell), 90 a 89
  • Tavares empata a 90 des del tir lliure. Queda un minut i 17 segons. Tap de Tavares a Laprovittola i Campazzo anota sota cistella (90-92)
  • Abrines ha tingut un triple per posar-se per davant, però l'ha fallat i Campazzo ha esquivat a tots els defensors del Barça per tornar anotar sota cistella sense que li facin falta. Queden 22 segons (90-94)
  • Laprovittola i Parker tornen a fallar de tres, Tavares agafa el rebot, rep falta i anota un tir lliure (90-95)
  • Hezonja fa falta a Abrines i l'envia a la línia de tir lliure. Falla els dos llançaments. Causeur fa falta a Willy i tindrà tres tirs lliures a falta d'un segon i mig. Willy anota dos tirs lliures i Grimau demana temps mort (92-95)
  • El Madrid posa la pilota en joc i el partit acaba abans que el Barça tingui temps de fer falta, 92 a 95