Sergio Rodríguez davant de Tomas Satoransky
Sergio Rodríguez davant de Tomas Satoransky (EFE)
Barça

El Barça cau contra el Madrid per la via ràpida

Els de Roger Grimau perden el tercer partit per 92 a 95 i no disputaran la final de l'ACB

Redacció Esport3Actualitzat
  • Al primer quart, el Barça ha començant dominant a prop de la pintura amb 4 punts de Vesely i 4 de Parker, però ha pagat el desencert des de més enllà de 6,75 (0/4 en triples). El Madrid, en canvi, ha anotat cinc triples en aquest quart. Brizuela ha estat el máxim anotador blaugrana, amb 7 punts, mentre que Campazzo ha liderat els blancs, amb 8. (20-28).
  • El segon quart ha estat marcat per l'expulsió de Vesely, després d'acumular una antiesportiva i una tècnica. El txec abandona el partit amb un 23 a 33 al marcador i a partir d'aquí, el Barça fa un parcial de 22 a 16, liderats per Willy (10 punts en aquest quart) i Parker (8 punts en aquest quart), amb 4 triples anotats entre els dos. Per part del Madrid, Tavares domina la pintura amb 10 punts i Yabusele n'ha anotat 11, amb dos triples. 45 a 49 al descans.
  • El tercer quart ha estat el parcial de més alternatives al marcador. Tavares ha fet 3 faltes en aquest periode i això ha permès el Barça sumar 31 punts en 10 minuts. Parker, amb 25 punts, segueix sent el far ofensiu dels blaugrana, mentre que Campazzo ja acumula 13 punts i 5 assistències. El Barça acaba el tercer quart per davant, 76 a 72.

Últims cinc minuts

• Alley-oop de Laprovitola a Da Silva i Chus Mateo demana temps mort (87-87)
  • Triple estratosfèric de Laprovittola. Campazzo retalla distància des del tir lliure (16 punts per ell), 90 a 89
  • Tavares empata a 90 des del tir lliure. Queda un minut i 17 segons. Tap de Tavares a Laprovittola i Campazzo anota sota cistella (90-92)
  • Abrines ha tingut un triple per posar-se per davant, però l'ha fallat i Campazzo ha esquivat a tots els defensors del Barça per tornar anotar sota cistella sense que li facin falta. Queden 22 segons (90-94)
  • Laprovittola i Parker tornen a fallar de tres, Tavares agafa el rebot, rep falta i anota un tir lliure (90-95)
  • Hezonja fa falta a Abrines i l'envia a la línia de tir lliure. Falla els dos llançaments. Causeur fa falta a Willy i tindrà tres tirs lliures a falta d'un segon i mig. Willy anota dos tirs lliures i Grimau demana temps mort (92-95)
  • El Madrid posa la pilota en joc i el partit acaba abans que el Barça tingui temps de fer falta, 92 a 95