Què farà Hansi Flick per donar descans a Lamine Yamal? (FC Barcelona)

EN DIRECTE | Roda de premsa de Flick abans del Barça-Sevilla

El conjunt de Hansi Flick torna a la competició contra el Sevilla amb tres grans novetats a la convocatòria, especialment la de Gavi, que torna gairebé un any després
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Esports

Segueix la roda de premsa de Flick per Esport3 (13 h):


El Barça torna a l'acció després de l'aturada de seleccions. Els culers reprenen la lliga líders de la competició i en aquesta nova jornada de competició reben el Sevilla a Montjuïc. Però, sense cap dubte, la millor notícia pels blaugranes és el retorn de tres jugadors molt importants.

L'equip de Hansi Flick arriba al partit en un gran moment de forma. Fa dues setmanes va guanyar contra l'Alabès (0-3) amb un gran Robert Lewandowski, que va fer un hat-trick. Ara volen seguir aquesta dinàmica davant la seva afició, pràcticament un mes més tard.

Però les bones notícies s'acumulen perquè la infermeria blaugrana es comença a buidar. Per al partit torna Gavi, pràcticament un any després de la lesió que va patir amb la selecció espanyola el novembre de 2023. També entren en la convocatòria Dani Olmo, Fermín López i podria debutar Szczesny a la porteria culer.

Per la seva part, el Sevilla viatja a Barcelona amb la intenció de guanyar com a visitant al Barça en lliga, fet que no ocorre des de fa gairebé vint anys. Els de Garcia Pimienta no han començat bé en lliga, van dotzens en la classificació, però arriben amb confiança després de guanyar el derbi sevillà contra el Real Betis (1-0).

 

 

ARXIVAT A:
Esports Hansi Flick
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut