Els jugadors del Bayern celebren el pas als quarts de final (EFE)
Lliga de Campions

Nou fracàs del PSG a la Champions, després de tornar a perdre contra el Bayern (2-0)

Choupo-Moting i Gnabry marquen en la segona part els gols que certifiquen el bitllet als quarts de final per al Bayern. Abans del descans, De Ligt, sota pals, ha evitat un gol cantat de Vitinha

Redacció Esport3Actualitzat
  • Una errada del porter Sommer deixa Vitinha en disposició de marcar a porteria buida, però apareix De Ligt i treu la pilota abans que entri a la porteria alemanya.
  • L'àrbitre anul·la un gol de Choupo-Moting per fora de joc de Müller, que, sense tocar la pilota, ha interferit en la jugada.
  • La pressió de Goretzka i Müller sorprèn Verratti, que perd la pilota. Choupo-Moting (60'), no desaprofita el regal i marca l'1 a 0.
  • Dues rematades de cap de Sergio Ramos (63' i 83'), les millors ocasions dels parisencs en la segona part.
  • Serge Gnabry (90') culmina un ràpid contracop dels bavaresos, que sentencien l'eliminatòria.