Espanyol

Un immens Joan Garcia no evita la tercera derrota seguida de l'Espanyol (1-0)

Un gol de Lo Celso, en el minut 85, ha penalitzat els blanc-i-blaus al Villamarín. Puado s'ha retirat lesionat amb molèsties al genoll esquerre

Redacció Esport3Actualitzat

Tercera derrota consecutiva de l'Espanyol. Al Villamarín, ha pogut resistir fins al minut 85, en què Lo Celso ha assegurat els tres punts per al Betis. Joan Garcia ha fet un gran partit, i fins i tot ha aturat un penal a Abde. L'Espanyol, amb set punts en vuit jornades, és quart per la cua.


Primera part igualada

  • Quatre canvi en l'onze titular de l'Espanyol. Manolo González ha reforçat el mig del camp, amb la tornada de Gragera, al costat de Pol Lozano i Kral. L'equip, com a mínim, ha estat consistent al Villamarín.
  • Ara bé, el primer ensurt gros ha estat a la porteria de l'Espanyol. Joan Garcia ha evitat el gol de Bakambu, després d'una passada en profunditat de Bellerín, en el minut 3. I també ha estat atent al xut d'Altimira des de la frontal, després d'un mal refús de Gragera.
Manolo González aplaudeix des de la banda (EFE)
Manolo González aplaudeix des de la banda (EFE)
  • En la pausa per hidratació, Manolo González ha mirat d'esperonar els seus futbolistes. Estaven perdent el control de la situació.
  • Abde ha fet anar de corcoll Omar el Hilali. El defensa blanc-i-blau ha acabat cometent un penal innecessari sobre l'ex del Barça. Ell mateix ha volgut assumir la responsabilitat des dels onze metres, però ha topat amb un immens Joan Garcia.


Lo Celso trenca la resistència perica

  • El porter de Sallent també ha tingut feina extra en l'arrencada del segon temps. Primer, ha desviat a córner una rosca de Lo Celso i, després, ha exhibit reflexos en una rematada a boca de canó d'Abde.
  • El contratemps més important per a l'Espanyol, però, ha estat la lesió de Javi Puado. El capità ha notat unes molèsties al genoll esquerre i ha hagut de ser susbtituït per Pere Milla.
  • L'Espanyol no ha xutat entre els tres pals fins al minut 73. Carlos Romero ha perdonat l'ocasió més clara dels blanc-i-blaus després d'una centrada de Tejero. Ha aparegut en el segon pal, però Rui Silva l'ha desviat amb la punta del peu.
  • El Betis ha fet caure la resistència dels blanc-i-blaus quan faltaven cinc minuts per al final. En una jugada del tot desafortunada per a l'Espanyol, i després de tot un seguit de rebots, Lo Celso ha pogut batre Joan Garcia. És el seu cinquè gol en cinc partits.


Així ha estat el minut a minut del Betis-Espanyol

ARXIVAT A:
Esports
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut