Mundial 2022

El Marroc passa a vuitens com a primera de grup en imposar-se al Canadà (1-2)

El combinat nord-africà ha superat la fase de grups i jugarà els vuitens per segona vegada a la seva història

Redacció Esport3Actualitzat
  • Una greu errada del porter del Canadà Milan Borjan, que s'ha equivocat en una passada des de fora de l'àrea, ha permès a Hakim Ziyech marcar amb un xut de vaselina i avançar el Marroc en el minut 4 (0-1).
  • El davanter del Sevilla, Youssef en-Nesiry, ha aconseguit el 0-2 per al Marroc en el minut 23 després de guanyar per velocitat l'esquena de la defensa rival.
  • El Canadà ha escurçat la diferència després d'un autogol de Nayef Aguerd en el minut 40 (1-2), en desviar una centrada de Sam Adekugbe.
  • El Marroc ha controlat la victòria fins al xiulet final i s'ha classificat per segona vegada en la història per als vuitens de final del Mundial.