Hansi Flick, durant l'entrenament d'aquest dilluns a Sant Joan Despí
Hansi Flick, durant l'entrenament d'aquest dilluns a Sant Joan Despí (EFE)
barça

Avís de Flick a Szczesny abans del retorn de la Champions

L'entrenador del Barça revela que ha parlat amb el polonès i anticipa la tornada a les convocatòries de De Jong després de 5 mesos de baixa

Redacció Esport3Actualitzat

L'actualitat blaugrana està dividida entre el pla esportiu, amb la tornada de la Champions, i el fitxatge del porter Wojciech Szczesny. La roda de premsa de Hansi Flick prèvia al partit ha anat oscil·lant entre les dues qüestions i ho ha aprofitat per llançar un parell d'advertències.

Primera advertència: el Young Boys

Sobre el Young Boys, en hores baixes, ha assegurat que no s'han de confiar perquè perdessin el primer partit. L'ensopegada a Mònaco els obliga a guanyar i més en l'escenari d'una Champions que estrena format. Flick fa càlculs amb els punts necessaris per passar de ronda:

"Som molt conscients que el Young Boys va perdre el primer partit, però per això no ens hem de confiar. Es tracta d'aconseguir els primers 3 punts a casa. No sabem quants punts necessitarem en la nova Champions, així que n'hem d'acumular els màxims."

L'alemany, que ha reconegut que no va veure els incidents del derbi madrileny, és optimista en la missió de recuperar el respecte del Barça a Europa:

"Soc molt optimista perquè l'equip vol jugar bé, un futbol molt atractiu, i si ens hem de tornar a guanyar el respecte, ho farem."

En aquest sentit, considera que tot serà més fàcil amb el retorn de Frenki de Jong, preparat per rebre el campió helvètic després de 5 mesos de baixa:

"És molt bona notícia i més per les absències que tenim. Eric Garcia està sancionat, per exemple. Frenkie està preparat per jugar 45 minuts."

Segona advertència, a Szczesny

Respecte a l'arribada de Szczesny, que aquest dilluns ha aterrat a Barcelona, en una primera pregunta ha mantingut la resposta de manual: "No parlo de jugadors que no hi són". No obstant, ha estat més generós en una segona resposta en què ha reconegut que ha parlat amb el porter:

"He parlat amb ell però no puc dir res més. Dissabte potser podré parlar d'això. De totes maneres al Barça ningú pot tenir garantida la titularitat."

Missatge rellevant per al polonès, però també per a Iñaki Peña, actual amo de la porteria. 

Anar al contingut