Kylian Mbappé celebrant el primer gol del partit a Balaídos
Kylian Mbappé celebrant el primer gol del partit a Balaídos (EFE)
Futbol

Un combatiu Celta es queda sense premi davant un efectiu Reial Madrid (1-2)

Els de Carlo Ancelotti han sobreviscut en un intens partit amb gols de Mbappé i Vinícius, que posen pressió al Barça abans del clàssic

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Madrid s'ha emportat els tres punts de Balaídos en un partit en què els locals han tingut les baixes per sanció de Iago Aspas i Ilaix Moriba. Els d'Ancelotti s'han avançat amb un golàs de Kylian Mbappé, que ha aprofitat una errada en la sortida de pilota dels locals. 

El Celta ha reaccionat a la represa i han empatat amb un gol de Swedberg. Però quan millor estaven els gallecs ha arribat el segon dels madrilenys, obra de Vinícius. El marcador no s'ha mogut i els blancs pressionen el Barça abans del clàssic al Santiago Bernabéu.


El Madrid no perdona 

  • El Reial Madrid ha començat el duel molt irregular i el Celta ha estat a punt d'aprofitar-ho. Ocasió claríssima per a Swedberg que, tot sol davant Courtois, ha fallat davant la sortida del porter belga.
  • A poc a poc, els d'Ancelotti han anat guanyant protagonisme al duel. Fins que ha arribat una errada clau. Fran Beltrán ha fallat en la sortida de pilota i Kylian Mbappé no ha perdonat. Golàs del francès al 20' per avançar els madrilenys al marcador. 
  • Tot seguit, Borja Iglesias ha fet el gol de l'empat, però el davanter estava en un clar fora de joc. El Celta no s'ha arronsat i ha seguit amb la seva idea de joc. Malgrat tot, els gallecs no han pogut empatar abans del descans.

Reacció local a la represa

  • La segona part ha començat igual que la primera, amb un Celta més insistent en atac. En aquesta ocasió, però, li ha sortit bé la jugada al conjunt gallec. Una bona jugada col·lectiva per la dreta ha acabat amb la centrada de Mingueza i la rematada de Swedberg al fons de la xarxa, que ha fet l'empat al 51'.
  • El Reial Madrid ha reaccionat i Vinícius ha fet el segon dels blancs, però la diana ha estat anul·lada per un clar fora de joc de Kylian Mbappé a l'inici de la jugada.
  • Però al 66' ha arribat la bona per a Vinícius. El brasiler ha aprofitat una grandíssima assistència de Luka Modric per marxar de Guaita i fer el segon dels madrilenys.
  • El Celta ha buscat l'empat i ha tingut algunes ocasions en què han generat perill a la porteria del Reial Madrid. La més clara ha arribat al temps afegit, amb una contra que ha finalitzat Duvikas, però la pilota ha marxat fora per mil·límetres.


Així ha estat el minut a minut del partit

Anar al contingut