Copa Amèrica de vela

"Barcelona, Far al món": així ha estat cerimònia inaugural de la Copa Amèrica de vela

La platja del Bogatell ha acollit la cerimònia d'obertura de la Copa Amèrica 2024 de vela amb un espectacle que ha projectat la ciutat com a una referència mundial

Redacció Esport3Actualitzat

La cerimònia d'inauguració de la Copa Amèrica 2024 està a punt. Amb INNEOS Britannia i Emirates Team New Zealand esperant a la final, Barcelona es posa de gala per donar la benvinguda al món a la 37a edició de la Copa Louis Vuitton.

És la primera vegada que la Copa Amèrica ha realitzat un esdeveniment d'obertura abans de la gran final. L'espectacle, tecnològic i multidisciplinari, amb el lema "Barcelona, far al món", ha girat al voltant de tres eixos: la mar, el vent i la vela. L'objectiu era projectar la ciutat i, per fer-ho possible, amb un gran escenari a l'espigó de la Mar Bella

L'espectacle compta, entre d'altres, amb un equip de 22 ballarins, que estan sota la direcció artística de Hansel Cereza i amb la banda sonora d'Albert Guinovart. La cerimònia pretén demostrar el poder de l'esport, fusionat amb l'art i la cultura.

L'actuació dels Castellers de Vilafranca, la veu de Sara Blanch o l'orquestra del Gran Teatre del Liceu han estat alguns dels protagonistes.

Un dels moments culminants de la ni ha estat al cel, amb un espectacle de mil drons.

ARXIVAT A:
Vela - Copa AmèricaEsports
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut