El Team New Zealand torna a imposar-se a l'INEOS
El Team New Zealand torna a imposar-se a l'INEOS (EFE)
Vela

Nova Zelanda, intractable, segueix sense donar opció a l'INEOS

El defensor del títol s'ha tornat a imposar en la tercera regata de la gran final; l'organització ha suspès la quarta regata pel descens de la intensitat del vent

Redacció Esport3Actualitzat

La tercera regata de la final ha començat amb un ensurt majúscul perquè els dos equips han estat a punt de topar en la presortida. No ho han fet per centímetres. Els dos conjunts han protestat i els jutges han donat la raó als kiwis. Penalització per als britànics, que han hagut de perdre 75 metres.

Ha estat un cop moral per als tripulants del Britannia, que s'ha deixat 19 segons en la primera porta. El Team New Zealand ha tornat a llegir a la perfecció el vent en el camp de regates. El Britannia ha navegat ràpid, però el Taihoro de mica en mica ha anat ampliant la distància i ha convertit la cursa en un monòleg. Hat-trick del defensor, que ha superat l'INEOS per 52 segons. 

Els de l'hemisferi sud són una piconadora. Els amos del rectangle blau de Barcelona, que només han vist com es parava la seva ratxa pel descens de la intensitat del vent. Després de 20 minuts d'espera per a la quarta regata, l'organització ha suspès el que quedava de jornada. Més temps perquè l'INEOS analitzi com aturar l'hemorràgia.

ARXIVAT A:
Vela - Copa Amèrica
Anar al contingut