El Dortmund es classifica per als quarts de final en superar el PSV Eindhoven (2-0)

Els neerlandesos han collat molt els alemanys en la segona part, però no han estat encertats de cara a porteria
Redacció Esport3 Actualitzat

Els alemanys, campions de la competició el 1997, han sabut mantenir l'avantatge aconseguit només començar el matx del Westfalenstadion:

• El Borussia Dortmund ha posat setge a la porteria neerlandesa des del primer moment. Al minut 3 l'anglès Jadon Sancho ha fet l'1 a 0, amb un xut ajustat al pal.
  • El segon gol alemany podria haver arribat al minut 19, però Walter Benítez, el porter de l'equip neerlandès, ha refusat la bona rematada de Brandt. Tot seguit Malen no ha encertat la porteria del PSV per molt poc. El mateix Malen ha xutat massa creuat poc després. 1-0 al descans.
  • El mexicà el Chuki Lozano ha estavellat un xut al pal al minut 52, que podria haver estat l'empat pels neerlandesos, que compten amb el blaugrana Serginho Dest a les seves files, en condició de cedit.
El lateral del PSV Dest, encara propietat del Barça, en una acció del partit de vuitens
  • Kobel desvia a córner una rematada de Tezé, en el minut 54. El PSV prem l'accelerador per buscar la igualada.
  • Reacciona el Dortmund. Füllkrug remata de cap i obliga Benítez a una bona intervenció, al minut 63.
  • La pressió del PSV augmenta. Bakayoko està a punt de marcar en el minut 69 després d'una gran jugada individual. I tot seguit De Jong remata de cap a fora.
  • Gol anul·lat per un fora de joc de mil·límetres al Dortmund. Una falta que havia tret Reus i havia rematat a gol Fullkrug.
  • Al minut 89 Teze està a punt de fer l'empat. El xut surt desviat per poc.
  • Al 94, Luuk de Jong ha tingut una altra oportunitat per empatar, però uns instants després, Marco Reus aprofita una relliscada molt inoportuna del jove Isaac Bbadi per sentenciar amb el 2 a 0.