Una jugada del partit a Múrcia
Una jugada del partit a Múrcia (FC Barcelona)
Futbol Sala

Desfeta del Barça a la pista del Pozo en l'estrena a la lliga (5-2)

Els blaugranes havien començat marcant, però de seguida els locals han capguirat el marcador i han ampliar diferències

Redacció Esport3Actualitzat

Un Barça molt minvat per les baixes (Pito, Adolfo, Catela, Sergio Lozano, Khalid i Sergio González) ha acabat perdent de manera clara en l'estrena de la lliga a Múrcia. Els blaugranes s'han avançat en el marcador al minut 14 en una acció d'Antonio Pérez (0-1).

ElPozo ha aconseguit remuntar el partit en 21 segons fatídics del Barça amb gol en pròpia porteria d'Ortas i un cacau de Ricardo Mayor que ha sorprès un Miquel Feixas molt tapat.

A la segona part, l'equip de Tino Pérez ha acusat encara més la falta de pretemporada a causa de la disputa del Mundial. Els murcians han marcat de seguida el 3 a 1 en un brillant contraatac de Marcel. El bota d'or del Mundial ha aconseguit també el 4 a 1 en un altra jugada desgraciada pels blaugranes en què Dyego desvia la pilota al minut 34. El Barça ha activat el porter jugador, però no li ha servit per canviar el destí de l'enfrontament.

David Álvarez ha fet el 5 a 1 al minut 37 i Matheus el 5 a 2 definitiu al minut 38. A les files blaugranes ha reaparegut Alex Yepes després de gairebé un any lesionat i han debutat dues de les cares noves, Fits i Martel, que venien encara amb problemes físics de la pretemporada.