Els jugadors espanyols celebrant el gol de Carvajal (Reuters)

Espanya s'agrada contra Croàcia amb una contundent victòria (3-0)

Álvaro Morata, Fabián Ruiz i Carvajal fan els gols del combinat espanyol a la primera part amb una actuació estel·lar de Lamine Yamal
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Eurocopa 2024

Victòria de la selecció espanyola en el seu primer partit de l'Eurocopa. 3 a 0 contra Croàcia, a l'estadi Olímpic de Berlín, amb gols de Morata, Fabián i Carvajal. El pròxim compromís dels espanyols és dijous, a les 9 de la nit, contra Itàlia.

• Lamine Yamal i Cucurella han estat els catalans titulars en l'estrena d'Espanya. La posada en escena de la "roja" ha estat fantàstica. Morata ha avisat ben aviat amb un xut tovet a les mans de Livakovic. El davanter de l'Atlètic de Madrid no ha perdonat en la següent ocasió al 29'. Passada filtrada per Fabián Ruiz i Morata defineix bé per marcar el seu setè gol en una fase final d'una Eurocopa.
  • El segon gol espanyol, dos minuts més tard, ha estat una petita obra d'art firmada per Fabián Ruiz. El migcampista andalús ha rebut la passada de Pedri, ha superat Modric amb un toc d'esperó, ha retallat Brozovic i ha fet passar la pilota entre les cames de Sutalo.
  • Croàcia no s'ha rendit, però no ha aprofitat les seves ocasions. Un xut des de la frontal de Brozovic l'ha desviat Unai Simón i Majer, en el segon intent, ha rematat fora.
  • En l'afegit del primer temps, Espanya ha marcat el tres a zero definitiu. Dani Carvajal ha firmat la sentència rematant una centrada ben posada per Lamine Yamal.

• L'extrem del Barça ha pogut marcar el quart, però Livakovic ha tret una mà impossible per evitar un nou rècord de precocitat del prodigi de Rocafonda.

• Que no era el dia de Croàcia ha quedat demostrat en el minut 80. Unai Simón ha desviat un penal llançat per Petkovic. La pilota ha acabat als peus de Perisic, que l'ha tornada a Petkovic per marcar el gol de l'honor. La sala VAR ha revisat la jugada i l'àrbitre Michael Oliver ha anul·lat el gol per invasió d'àrea de Perisic.

• L'alegria espanyola només ha quedat enterbolida per les molèsties físiques de Morata i Rodri, que no han acabat el partit.