Torna Darder a l'RCDE Stadium, després d'un adeu abrupte, quan el descens era ben calent (EFE)
Espanyol

EN DIRECTE | Espanyol-Mallorca: els pericos volen guanyar en el retorn de Darder a Cornellà

El conjunt blanc-i-blau es vol retrobar amb la victòria després de tres derrotes consecutives, en el que serà la tornada de Sergi Darder a l'RCDE Stadium

Redacció Esport3Actualitzat

Partit especial a l'RCDE Stadium. L'Espanyol rep el Mallorca en una nova jornada de Lliga, equip on es troba ara Sergi Darder, excapità del conjunt perico que va marxar cap a la capital de les Illes Balears fa una temporada. Els blanc-i-blaus no poden badar perquè els mallorquinistes són un dels equips revelació d'aquest inici de Lliga.

L'Espanyol no passa pel seu millor moment. Després d'encadenar dues victòries seguides a Cornellà, els de Manolo González sumen quatre derrotes en Lliga, fet que els ha fet baixar a la 17a posició de la classificació amb set punts. Malgrat això, els pericos volen tornar a sumar els tres punts amb el suport de la seva afició. La nota negativa és que no podran comptar amb Javi Puado, que es va lesionar en l'últim partit contra el Betis i podria estar fins a un mes de baixa.

Per part del Mallorca, els de Jagoba Arrasate han començat la competició en un gran estat de forma. Se situen en la sisena plaça de la competició i somia acabar en posicions europees a final de temporada. Malgrat això, arriben a Cornellà amb baixes importants, que podrien condicionar el partit.

 

El minut a minut

 

 

Segueix l'Espanyol-Mallorca a la transmissió de CatRàdio

ARXIVAT A:
Esports
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut