Espanyol, 2 - Mallorca, 1

EN DIRECTE | Espanyol-Sevilla: els pericos volen oblidar l'última golejada

El conjunt blanc-i-blau rep l'equip de Nervión amb l'objectiu de recuperar sensacions després de la golejada rebuda en l'última jornada a Bilbao
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Esports

El minut a minut

 

La prèvia

Partit entre dos equips necessitats a l'RCDE Stadium. L'Espanyol rep en l'onzena jornada de Lliga el Sevilla i els blanc-i-blaus volen refer-se a casa amb la seva afició després de la dura derrota contra l'Athletic Club (4-1) a San Mamés.

L'equip dirigit per Manolo González arriba al matx amb la necessitat d'aconseguir els tres punts per no rondar les posicions de descens de la Lliga. Els pericos volen tornar a fer-se forts a Cornellà, on han guanyat els tres partits d'aquesta temporada. González espera que els seus davanters "recuperin l'efectivitat". La recuperació de Javi Puado, la gran novetat a la llista de convocats, pot ajudar molt en aquest sentit. El davanter barceloní, tot i haver-se perdut els dos últims partits, ha marcat 3 dels 9 gols de l'equip.  

Per la seva part, el Sevilla viatja de nou a Barcelona després la contundent golejada contra el Barça (5-1). L'equip de Garcia Pimienta també arriba amb la necessitat urgent d'aconseguir la victòria, ja que marxen en la 13a posició de la Lliga. Els sevillistes no podran comptar, entre d'altres, amb Ejuke, que va tenir una lesió important a Montjuïc.

 

 

Segueix el partit a "La transmissió de l'Espanyol" de CatRàdio

 

També pots seguir el minut a minut a l'"Esport Club" d'Esport3

ARXIVAT A:
Esports
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut