Partidàs de Punter, que ha estat MVP ((EFE))
Eurolliga

EN DIRECTE | Estrella Roja-Barça: partit per al coliderat a l'Eurolliga

El conjunt blaugrana té un nou repte europeu davant els actuals líders de l'Eurolliga i vol continuar la bona dinàmica de l'últim partit contra el Mònaco

Minut a minut

 

La prèvia 

El Barça encara una nova jornada d'Eurolliga. Dos dies després de la convincent victòria dels culers al Palau Blaugrana contra el Mònaco (86-71) amb un gran Kevin Punter, els blaugranes volen seguir aquesta bona ratxa a Belgrad per guanyar l'imbatut Estrella Roja.

L'equip dirigit per Joan Peñarroya arriba a aquest partit en un gran estat de forma després de la gran victòria europea d'aquesta setmana a Barcelona. Ara, amb 48 hores de descans, el Barça vol sumar la seva tercera victòria de la temporada a l'Eurolliga. Però no serà fàcil, ja que s'enfronten a l'únic equip que encara no ha perdut en la màxima competició europea de bàsquet.

L'Estrella Roja, per la seva part, no vol deixar escapar l'oportunitat de donar un cop de puny a la taula i continuar com a líder de la competició. De moment, els serbis han guanyat tots els partits: París, Baskonia i Fenerbahçe. El jugador de l'equip de Belgrad Nikola Kalinic es retrobarà amb els seus companys després de deixar el club blaugrana aquest estiu.

 

Pots seguir la transmissió de l'Estrella Roja-Barça a CatRàdio

 

 

 

Anar al contingut