L'australià Schultz entran vencedor a Sant Feliu

Schultz s'imposa en la primera etapa de la Volta per davant de Pogacar

Tadej Pogacar ha donat senyals del seu potencial i ha acabat segon a l'etapa
Redacció Digital Esport3 Actualitzat
TEMA:
La Volta

Nick Schultz de l'equip Israel – Premier Tech s'ha imposat en l'esprint final per davant de tot un Pogacar. 

El corredor australià ha sorprès amb un atac mancant un quilòmetre per a la línia de meta que ha generat la reacció insuficient del gran favorit en la victòria a la general, que s'ha hagut de conformar amb la segona posició.

El ciclista eslovè Pogacar, una de les grans atraccions d'aquesta edició,  tot i haver retallat la distància amb el capdavanter en els últims metres no ha pogut aconseguir la victòria.

 

Per tercer any consecutiu, Sant Feliu de Guíxols ha acollit la gran sortida de la Volta. Els corredors han sortit des del port, davant del Club Nàutic, i han començat un recorregut molt trencacames.

Després del pas per Calogne, han superat l'alt de la Ganga, de tercera categoria i han disputat, a la Bisbal d'Empordà el primer esprint intermedi d'aquesta edició de la Volta.

El recorregut que ha continuat pel massís de les Gavarres cap al coll dels Àngels, de segona categoria. Tot seguit els ciclistes han vorejat Girona, passant per Quart i han anat cap a Cassà de la Selva, on hi ha hagut el segon esprint intermedi d'aquesta primera etapa.

Recupera sencera l'etapa 1 de La Volta:
 


A continuació els ciclistes han buscat la costa i l'han trobat a Tossa de Mar. Després d'un bon trajecte pel litoral, han tornat a l'interior per disputar el tercer esprint intermedi, a Llagostera. 

En el tram decisiu d'aquesta etapa, amb la pujada a Sant Grau, de segona categoria, ha iniciat el camí de retorn cap a Sant Feliu amb un final explosiu per la carretera de Girona.

 

ARXIVAT A:
La Volta
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut