EN DIRECTE | Segueix la gala de la Pilota d'Or (Reuters)

EN DIRECTE | Segueix la gala de la Pilota d'Or

La gala que reconeixerà els millors jugadors del món estarà marcat per l'absència de Vinícius i tota l'expedició del Reial Madrid
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Pilota d'Or

Segueix el programa especial de la Pilota d'Or:

Millor equip

El FC Barcelona ha estat un dels grans triomfadors de la nit. El club blaugrana ha aconseguit el reconeixement a millor equip femení de la temporada passada. El guardó l'ha recollit el president Joan Laporta, acompanyat de la capitana Alèxia Putellas. Un cop han rebut el guardó, la de Mollet del Vallès ha demanat a totes les seves companyes presents a l'acte que pugessin a l'escenari. 

L'equip dirigit llavors per Jonatan Giráldez, que opta a millor entrenador d'un equip femení, va aconseguir el triplet la temporada passada. El Barça va sumar una nova Champions a les ja habituals Lligues i Copes. 

 

Aitana Bonmatí

Aitana és la gran favorita per reeditar la Pilota d'Or que va aconseguir l'any passat. I d'aquesta manera igualaria Alèxia Putellas, que en té dues.

També estan nominades la mateixa Putellas, Patri Guijarro, Graham, Salma Paralluelo i Ewa Pajor, i les ja exblaugranes Mariona Caldentey i Lucy Bronze.

30 periodistes escollits per France Football triaran els guanyadors de la Pilota d'Or.


La primera gran gala de Lamine Yamal

Lamine Yamal és un dels 30 nominats a la Pilota d'Or amb només 17 anys. Encara no és un dels candidats ferms, ja que l'explosió definitiva del de Mataró va ser a partir de l'Eurocopa d'aquest estiu. Del Barça també està nominat Dani Olmo.

Però Lamine Yamal s'ha emportat el trofeu Kopa, una de les categories que s'entreguen al teatre Chatelet de París. Es tracta del millor jugador de menys de 21 anys, un premi que l'any passat va guanyar Bellingham; fa dos anys, Gavi i en fa tres, Pedri.

A més de ser un dels finalistes de la Pilota d'Or i del premi Kopa, el de Rocafonda és el gran favorit per endur-se el Golden Boy, que s'entrega el 16 de desembre.

ARXIVAT A:
Aitana Bonmatí Lamine Yamal Pilota d'Or
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut