EN DIRECTE | Girona-Athletic (0-0): Montilivi, amb ganes de reacció

El conjunt gironí, ple de baixes importants, rep els lleons després de sis partits sense guanyar
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Esports

Minut a minut

 

 

  • Les novetats de Míchel respecte a la Champions: Asprilla, Danjuma i Abel Ruiz. L'entrenador aposta per renovar la davantera i suplir així baixes com la de Tsygankov. Míchel aposta de nou per Arnau al lateral dret.
  • Primer ensurt per a l'afició gironina.  Gazzaniga torna a arriscar massa en la sortida de pilota i Berenguer és a punt de marcar amb un xut que surt fora (19').

Segueix el Girona-Athletic Club per CatRàdio (14 h):


La prèvia

El Girona té una nova oportunitat per poder refer-se després de la dura derrota en Champions contra el Feyenoord (2-3). Malgrat que ha encadenat dos empats seguits en Lliga i comencen a remuntar pel que fa a resultats, els de Míchel s'enfronten a Montilivi contra l'Athletic Club.

L'equip gironí ha de preparar el partit amb un onze molt minvat per les lesions de jugadors clau de l'equip. Míchel no podrà comptar contra els lleons amb Oriol Romeu, Daley Blind i les recents baixes de Tsygankov, que va caure lesionat en el partit de Champions davant el Feyenoord, i de Portu. Però, com a punt positiu, els blanc-i-vermells arriben amb un Van de Beek que comença a guanyar confiança amb minuts i gols.

Per la seva part, l'Athletic Club té una baixa important, la de Nico Williams. Tot i això, els lleons arriben al partit en bon estat de forma després de la victòria aconseguida en Europa League a San Mamés contra l'AZ Alkmaar (2-0) amb una gran actuació de Nico i els gols d'Iñaki Williams i Sancet. Els d'Ernesto Valverde van cinquens en la Lliga, tot i l'empat de l'última jornada contra el Sevilla.

ARXIVAT A:
Esports
NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut