EN DIRECTE | Girona - Feyenoord, partit de la Champions League (EFE)

EN DIRECTE | Girona - Feyenoord, partit de la Champions League

David López ha fet el primer del partit al 19', però al 23' els neerlandesos han empatat i a la mitja hora de joc, els de Míchel han encaixat el segon. Gazzaniga ha evitat el tercer amb un penal aturat
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Esports

Segueix el minut a minut del Girona-Feyenoord


Mira "Un dia de partit" a Esport3


El Girona, de més a menys

  • Primera gran ocasió a càrrec de Tsygankov, però Wellenreuther ha posat una mà molt forta per enviar la pilota a córner en el minut 6 de joc. Nova ocasió per al Girona que arriba en el minut 10. 
  • En el 12', nova aproximació del Girona a la sortida d'un córner, però la rematada de cap de Van de Beek surt per damunt del travesser.
  • I arriba el gol del Girona. David López, a la sortida d'un córner, remata a boca de canó després d'un rebot. Un gol que arriba en el minut 19 de partit, un gol històric, el primer dels gironins a la Lliga de Campions.
  • Poc ha durat l'alegria. En el minut 23 una falta lateral la remata amb el cap Timber i la desvia Yangel Herrera que deixa venut Paulo Gazzaniga. Un gol que ha estat revisat pel VAR per un possible fora de joc i que, finalment, ha estat validat. 
  • Les desgràcies s'acumulen. Tsygankov es trenca i ha d'abandonar la gespa. L'ucraïnès era el millor del Girona però ha de ser substituït  en el minut 27. Entra Danjuma.
  • I en el 33 el Feyenoord capgira el resultat. Errada en la sortida de David López que dona la pilota als peus de Paixao que assisteix Antoni Milambo que supera Gazzaniga amb tranquil·litat.
  • I un minut més tard qui s'equivoca és Gazzaniga, que fa una passada compromesa a Iván Martín que ha hagut de forçar el penal. Gazzaniga ho resolt aturant el llançament del japonès Ueda.


Escolta la transmissió del partit a Catalunya Ràdio


Alineacions dels equips


Montilivi viu la primera gran nit europea de la seva història. El Girona rep al Feyenoord neerlandès amb la intenció d'aconseguir els tres primers punts d'aquest nou format de la Champions League. Malgrat la irregularitat dels últims partits dels de Míchel, els blanc-i-vermells volen fer història davant els seus aficionats.

L'equip dirigit per Míchel arriba al partit després de l'empat contra el Celta de Vigo (1-1), però amb una gran moral per aquest debut de Champions a Montilivi. Els jugadors tenen a les seves mans la possibilitat de marcar un abans i un després en la història del club i aconseguir la primera victòria europea a casa.

Per la seva part, el Feyenoord, subcampió de la passada edició de l'Eredevise, arriba al partit en la sisena plaça de la Lliga neerlandesa, amb dues victòries i quatre empats. A més, el conjunt dirigit per Brian Priske va perdre per golejada en la primera jornada de Champions contra el Bayer Leverkusen (0-4).

ARXIVAT A:
Esports
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut