EN DIRECTE | Girona - Feyenoord, partit de la Champions League
EN DIRECTE | Girona - Feyenoord, partit de la Champions League (Reuters)
Champions League

EN DIRECTE | Girona vol fer història en el debut europeu a Montilivi contra el Feyenoord

El conjunt de Míchel vol aconseguir la primera victòria en Champions davant de la seva afició contra l'equip neerlandès

Redacció Esport3Actualitzat

Montilivi viu la primera gran nit europea de la seva història. El Girona rep al Feyenoord neerlandès amb la intenció d'aconseguir els tres primers punts d'aquest nou format de la Champions League. Malgrat la irregularitat dels últims partits dels de Míchel, els blanc-i-vermells volen fer història davant els seus aficionats.

L'equip dirigit per Míchel arriba al partit després de l'empat contra el Celta de Vigo (1-1), però amb una gran moral per aquest debut de Champions a Montilivi. Els jugadors tenen a les seves mans la possibilitat de marcar un abans i un després en la història del club i aconseguir la primera victòria europea a casa.

Com a nota negativa, Míchel no podrà comptar ni amb Oriol Romeu ni amb Daley Blind. Donny van de Beek i David López substitueixen els dos lesionats. A més, a l'onze contra el Feyenoord també hi ha tres canvis més respecte al partit de Lliga contra el Celta.

Per la seva part, el Feyenoord, subcampió de la passada edició de l'Eredevise, arriba al partit en la sisena plaça de la Lliga neerlandesa, amb dues victòries i quatre empats. A més, el conjunt dirigit per Brian Priske va perdre per golejada en la primera jornada de Champions contra el Bayer Leverkusen (0-4).

Aquest és l'onze titular dels neerlandesos


Mira "Un dia de partit" a Esport3


Escolta la transmissió del partit a Catalunya Ràdio


Segueix el minut a minut del Girona-Feyenoord

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut