Miguel Gutiérrez i Mikel Oyarzabal, pols a la banda esquerra de la defensa del Girona (EFE)
Girona

EN DIRECTE | Girona - Reial Societat (0-1): La Reial Societat s'avança al límit del descans

Mikel Oyarzabal, de cap, obre la llauna en un partit dominat pel Girona però amb més perill per part dels visitants

Redacció Esport3Actualitzat

El minut a minut

 

  • L'alineació del Girona, amb Arnau com a extrem dret i Van de Beek de mitja punta. Francés i Miovski són les novetats per Asprilla i Abel Ruiz.

 

La prèvia

El Girona vol seguir guanyant a Montilivi. L'equip blanc-i-vermell torna a jugar davant de la seva afició contra la Reial Societat i vol repetir la fita de l'última jornada de lliga, quan es van imposar a l'Athletic Club (2-1), també com a locals, després d'una mala ratxa de resultats.

El conjunt dirigit per Míchel vol fer-se a Montilivi després de l'última victòria contra els lleons. El tècnic madrileny ha assegurat en la roda de premsa prèvia al partit que "no vol que es repeteixin els xiulets de l'últim partit". Però per seguir la ratxa de victòries, els gironins ho hauran de fer amb una plaga de lesionats, que ha afectat recentment a Pau López, Asprilla i Bryan Gil.

Per la seva banda, la Reial Societat arriba al partit amb una dinàmica irregular en aquest primer tram de la temporada. Els blanc-i-blaus estan a la 15a posició de la classificació de lliga i només han guanyat dos partits. Malgrat aquesta situació negativa, els "txuri urdin" van aconseguir empatar contra l'Atlètic de Madrid (1-1) en l'última jornada amb un gran gol de Sucic.

Segueix el partit a "La transmissió del Girona" de CatRàdio

 

 

 

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut