Girona
Girona (ccma)
Girona

EN DIRECTE | Girona-Slovan Bratislava: oportunitat d'or per reaccionar a la Champions

El conjunt gironí rep l'Slovan Bratislava en la tercera jornada de la Champions i ha de guanyar per no allunyar-se més de les posicions que classifiquen per a la següent ronda

Redacció Esport3Actualitzat

La prèvia

Nova prova europea a Montilivi. El Girona necessita reaccionar amb urgència després de dues derrotes consecutives en la Champions League. Els gironins tenen una gran oportunitat de sumar els seus tres primers punts de la temporada contra l'Slovan Bratislava eslovac.

El conjunt dirigit per Míchel arriba al partit en un moment irregular pel que fa als resultats. Després de dos partits seguits de Lliga a Montilivi, els blanc-i-vermells han sumat una victòria davant l'Athletic Club (2-1) i en l'últim van perdre contra la Reial Societat (0-1).

L'actual situació, sumada als zero punts en la classificació de la Champions League, fa que aquest partit sigui una oportunitat única per guanyar, aproximar-se a les places que donen opció a la següent ronda de la Lliga de Campions i "no passar de puntetes" per la màxima competició europea de futbol.

 

Per la seva banda, l'Slovan Bratislava ocupa la penúltima plaça de la classificació de la Champions, després de perdre els dos partits, contra el Manchester City (0-4) i el Celtic (5-1). Però l'Slovan, que va segon en la Lliga d'Eslovàquia, vol treure un bon resultat davant un Girona amb molts dubtes.

 

El minut a minut

 

Segueix el partit a l'"Un dia de partit" a Esport3

 

També pots seguir "La transmissió del Girona" de CatRàdio

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut