Marc Márquez a Motegi (EFE)

Podi de Marc Márquez a la cursa esprint de Motegi

El Mundial de MotoGP encara s'ajusta més amb la victòria de Bagnaia a l'esprint del Gran Premi del Japó
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Marc Màrquez

L'italià Pecco Bagnaia ha guanyat aquest dissabte al matí la cursa esprint del Gran Premi del Japó i la classificació del Mundial de MotoGP encara queda més ajustada. Bagnaia s'ha vist beneficiat per la caiguda del pilot murcià Pedro Acosta, que havia sortit des de la pole i que ha comès una errada quan liderava la cursa a quatre voltes del final.

Per darrere, Marc Márquez, que havia sortit novè, ha remuntat fins a la tercera posició i ha lluitat amb Bastianini per la segona plaça.

El líder del Mundial, Jorge Martín, també ha fet una gran remuntada, des de l'onzè lloc fins al quart, però veu com Bagnaia se li apropa a només 15 punts de diferència al capdavant del Mundial.
 

La cursa, diumenge

Després de la cita a Indonèsia, el Mundial de MotoGP 2024 arriba al Gran Premi del Japó, i als pilots els toca córrer al circuit de Motegi. Queden cinc Grans Premis perquè s'acabi el campionat.

Jorge Martín arriba al país nipó al capdavant del Mundial. Pecco Bagnaia es va haver de conformar amb un tercer lloc a Indonèsia, i més mala sort va tenir Marc Márquez, que va haver d'abandonar per un trencament de motor.

El minut a minut de la cursa

Segueix la cursa a la transmissió de CatRàdio (diumenge 7.00 h):

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut