Una jugada amb Antonio García de protagonista (BM Granollers)

EN DIRECTE | Granollers - Bjerringbro, nova jornada de Lliga Europea al Palau

El conjunt vallesà rep el Bjerringbro-Silkeborg danès en el tercer partit de l'EHF European League d'handbol, en directe a Esport3
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
BM Granollers

Nou partit europeu al Palau d'Esports de Granollers. El Fraikin continua la seva trajectòria en la Lliga Europea i s'enfronta davant de la seva afició al Bjerringbro-Silkeborg danès en la tercera jornada de la segona màxima competició continental.

El Granollers arriba a aquesta data després d'empatar a casa contra el Puente Genil (32-32) i de la derrota contra el Montpeller en l'última jornada europea (24-28). Per tant, els d'Antonio Rama volen refer-se contra els danesos, rival directe en la classificació de la fase de grups, ambdós amb una victòria i una derrota. L'entrenador ha declarat que "és un partit clau per a la possible classificació" dels vallesans a la següent fase.

Per la seva banda, el Bjerringbro-Silkeborg va perdre per golejada en la primera jornada contra el poderós Montpeller (40-26), però va guanyar el Górnik Zabrze (30-26). Per diferència de gols, abans d'aquest partit, el Granollers està per sobre de l'equip danès.

 

Segueix el Granollers-Bjerringbro de la Lliga Europea d'handbol, en directe a Esport a partir de les 18.45 hores

 

ARXIVAT A:
Esports BM Granollers
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut