Futbol sala

El derbi català de futbol sala es queda a Santa Coloma (1-0)

Un solitari gol d'Àlex Verdejo just a l'inici del partit ha estat definitiu en un intens duel entre l'Industrias i el Barça

Redacció Esport3Actualitzat

El Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet s'ha vestit de gala per rebre el Barça a la tercera jornada de la Lliga Nacional de Futbol Sala. Es preveia un intens enfrontament entre els dos equips catalans en el primer derbi de la temporada. I així ha estat. Els de Xavi Closas han demostrat molt aviat el perquè han començat la temporada invictes. 

No s'havia disputat ni un minut de partit quan Àlex Verdejo ha obert el marcador. El jugador de l'Industrias s'ha desmarcat en un córner i ha rebut tot sol. Sense deixar que toqués a terra, Verdejo ha enviat l'esfèrica lluny de l'abast de Dídac Plana. Gran gol per inaugurar l'electrònic. 


Els de Xavi Closas han sabut mantenir aquest mínim avantatge durant tot el partit i, fins i tot, quan el Barça jugava a la desesperada amb porter-jugador, han estat a punt de sentenciar. El Santa Coloma ha tingut tres ocasions molt clares, amb xuts des de l'altra banda de la pista, però el marcador no s'ha bellugat.

Al final, 1-0, un resultat que deixa el Barça provisionalment onzè, amb dos partits perduts i només una victòria. Després de tres jornades, els colomencs són cinquens amb dues victòries i un empat.

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut