girona
girona (girona)
Girona

Las Palmas-Girona: els de Míchel també volen guanyar en Lliga

El conjunt gironí vol allargar el bon estat de forma de la victòria a la Champions i tornar a aconseguir els tres punts lluny de Montilivi

Redacció Esport3Actualitzat

El minut a minut

 

La prèvia

El Girona torna a somriure. L'equip gironí viatja a Las Palmas de Gran Canària per enfrontar-se a l'equip "pío-pío" i vol seguir la bona dinàmica que es va veure en el partit de Champions contra l'Slovan Bratislava (2-0) i tornar a aconseguir la victòria en Lliga.

L'equip dirigit per Míchel arriba al partit en un bon estat de forma després de guanyar el primer partit de la seva història a la Lliga de Campions. Els gironins volen aprofitar aquesta fita per carregar-se de confiança i aconseguir els tres punts en l'onzena jornada de Lliga. Després de la derrota contra la Reial Societat (0-1), els blanc-i-vermells necessiten guanyar per no caure en posicions perilloses de la classificació, ja que se situen en la 12a posició. Míchel continua amb un greu problema amb els lesionats, però per a aquest partit recupera Blind.

Per la seva banda, el Las Palmas comença a agafar aire en Lliga. Després d'un inici complicat, amb l'arribada de Diego Martínez, els canaris van guanyar a Mestalla en l'última jornada i van abandonar l'última plaça de la classificació. Amb sis punts, els "pío-pío" tenen una final en cada partit i volen els tres punts per sortir del descens.

Segueix el partit en "La transmissió del Girona" de CatRàdio

 

 

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut