Jonathan David celebra el gol del Lilla de penal
Jonathan David celebra el gol del Lilla de penal (Reuters)
Champions League

EN DIRECTE | El Lilla s'avança de penal contra el R. Madrid (1-0) i guanya al descans

El conjunt de Carlo Ancelotti vol aconseguir els tres punts davant el Lilla per seguir a la part alta de la classificació de la nova Champions League

Redacció Esport3Actualitzat

Segueix el minut a minut del partit

• Mbappé ha entrat en la convocatòria però ha començat el partit de Champions contra el Lilla francès a la banqueta
  • Els francesos han portat la iniciativa del joc en els primers minuts sense posar en dificultats el porter Lunin, substitutut del lesionat Courtois
  • Endrick ha tingut la primera gran oportunitat del Reial Madrid en el minut 19, en un u contra u amb el porter Chevalier
  • La millor ocasió de la primera meitat ha estat del Lilla. Una doble rematada a boca de gol de Jonathan David. La segona s'ha estavellat al pal. Era el minut 24.
  • El VAR ha xiulat penal per unes mans de Camavinga a punt d'arribar al descans.  I el canadenc Jonathan David ha marcat l'1 a 0i ha provocat el deliri a les graderies.
  • Acaba la primera meitat amb un Reial Madrid molt incòmode  pel domini de l'equip francès.

Alineació del Reial Madrid

Nou repte del Reial Madrid en la Lliga de Campions. Els blancs juguen contra el Lilla en la segona jornada de la nova versió de la Champions League. Aquest serà el primer partit de Kylian Mbappé en territori francès des que va arribar al Madrid aquest estiu.

Els d'Ancelotti volen deixar enrere l'accidentat partit del Metropolitano, que va acabar en empat contra l'Atlètic de Madrid (1-1) i centrar-se en la màxima competició europea. El Reial Madrid vol aconseguir la segona victòria en la nova lligueta, després de guanyar l'Stuttgart (3-1) en la primera jornada al Santiago Bernabéu. Com a baixa destacada, Ancelotti no podrà comptar amb Courtois, que va acabar el derbi madrileny amb molèsties.

Per la seva banda, el Lilla marxa en la cinquena posició de la Lliga francesa amb deu punts en sis partits. A més, en el primer partit de Champions van perdre a domicili davant l'Sporting de Portugal (2-0). Els blancs hauran de tenir cura de Jonathan David, davanter del Lilla, que va fer un hat-trick en l'últim partit de l'equip francès. El que no podrà jugar és Ethan Mbappé, germà del crac del Madrid, que es perdrà el partit per molèsties.