Les jugadores del Barça celebrant el gol d'Alèxia al Trofeu Joan Gamper
Les jugadores del Barça celebrant el gol d'Alèxia al Trofeu Joan Gamper (FCB)
Champions League

EN DIRECTE | Manchester City-Barça: arrenca el camí cap a la quarta

El conjunt blaugrana comença la defensa del títol europeu contra un dels grans d'Europa, el Manchester City, en directe a 3Cat i a la web d'Esport3

Segueix el Manchester City-Barça de la Champions (dimecres, 21 h):

 

El Barça femení arrenca una nova temporada a la Champions League. Després d'aixecar el títol europeu a San Mamés, les blaugranes volen repetir la fita. I el primer repte és contra un dels equips més importants d'Europa, el Manchester City.

L'equip dirigit per Pere Romeu arriba al partit després de la golejada al Madrid (1-8), amb polèmica pel gol inicial de les madrilenyes. Ara, el conjunt blaugrana vol mantenir aquesta dinàmica i començar amb bon peu a Europa. I no serà fàcil, perquè l'últim partit del Barça femení al camp del Manchester City va acabar amb victòria anglesa (2-1).

El club cityzen arriba a aquest partit després d'haver superat el play-off d'accés a la Champions, en guanyar el Paris FC per 8 a 0 en el global de l'eliminatòria. Actualment, l'equip anglès encapçala la classificació de la Lliga anglesa i hi juguen les exblaugranes Laia Aleixandri i Leila Ouahabi. Per la seva banda, Keira Walsh i Ellie Roebuck tornen a Manchester, però amb la samarreta blaugrana.

 

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut