Els jugadors del City celebrant un dels gols del partit (EFE)

El City s'imposa clarament al Madrid (4-0) i es classifica per a la final

Els de Pep Guardiola, amb un Bernardo Silva estel·lar, s'enfrontaran a l'Inter de Milà el 10 de juny a Istanbul en la segona final de la seva història
Redacció Esport3 Actualitzat
  • El partit ha començat amb domini dels de Guardiola. Els d'Ancelotti només podien perseguir la pilota.
  • En el minut 13 una intervenció de Courtois ha evitat el primer gol a una rematada de cap de Haaland.
  • En el 21, un altre cop. Rematada de Haaland i intervenció miraculosa de Courtois.
  • En el minut 23 Bernardo Silva ha arrodonit una jugada de combinació amb un xut que ha acabat amb l'un a zero.
  • L'únic xut del Reial Madrid en la primera part ha estat de Kroos, però la pilota s'ha estavellat al travesser.
  • En el minut 36, el dos a zero. L'autor també ha estat Bernardo Silva, aquest cop aprofitant amb el cap un refús de Courtois.
  • La primera oportunitat de la segona part ha estat per als blancs, amb un xut de falta d'Alaba que Ederson ha enviat a córner amb problemes.
  • La primera del City ha arribat en el minut 74. Novament rematada de Haaland, i novament intervenció salvadora de Courtois, que ha enviat a córner.
  • Dos minuts més tard, el 3 a 0. Servei de falta de De Bruyne i Militao ha rematat a la pròpia porteria quan intentava refusar.
  • En el temps afegit ha arribat el colofó, obra de Julián Álvarez, que havia entrat feia un minut per Haaland.
  • Els de Guardiola es classifiquen, així, per a la final de la Lliga de Campions, que jugaran contra l'Inter de Milà el pròxim 10 de juny a Istanbul.