Xavi: "No és un partit crucial, però sí molt important per al futur del grup"

L'entrenador blaugrana ha posat en valor la dificultat de l'Inter abans del partit a San Siro
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Xavi Hernández

A Milà, fa dotze anys, com a futbolista, Xavi va començar a perdre la possibilitat de disputar la final de la Champions del 2010. Un volcà en erupció que va obligar a viatjar l'equip en autocar, un mal arbitratge i la feina de Mourinho van eliminar el Barça.

"No tinc sentiment de revenja. És passat. Recordo el viatge amb bus. Va ser un partit molt complicat. Eren molts bons. Aquí vam perdre l'eliminatòria. Molta polèmica. En tinc un agri record."

Demà és una altra història. Ara, des de la banqueta, Xavi té l'oportunitat de fer un pas de gegant perquè el seu Barça sigui a la fase d'eliminatòries de la Champions.

"És un partit no definitiu, però molt important pel devenir del grup. Guanyar seria un cop molt moral i de confiança per nosaltres."

Com que Inter i Barça han perdut contra el Bayern, Xavi creu que és evident que italians i els catalans es disputen el segon lloc del grup.

Preguntat per l'opció de canviar de sistema, el tècnic de Terrassa ha comentat que "una cosa és adaptar-te i l'altra és intentar canviar coses per fer més mal. Jo no vull canviar el model però m'adapto perquè jo vull ser dominador i tenir més personalitat. Tothom s'analitza molt. Volem ser més protagonistes. Mai per fer un pas enrere."

Xavi també ha celebrat els registres golejadors de Lewandowski, però ha reclamat millors números a la resta de davanters.


"No hi ha cap favorit"

Marcos Alonso ha destacat la dificultat del duel i ha deixat clar que no hi ha cap favorit per a la victòria.

"A poc a poc m'estic adaptant per ajudar a l'equip en tot el possible. Encara és aviat per parlar de guanyar la Champions. En un partit així no hi ha favorits. L'Inter és un equip molt competitiu i serà un partit difícil per a nosaltres."

"Crec que tenim un equip per competir per tot. Les ganes i la motivació hi són, ara només falta reflectir-ho al terreny de joc."

El lateral esquerre també ha parlat sobre la competència que hi ha en la seva posició, amb Jordi Alba i Alejandro Balde com a possibles titulars.

"Hi ha molt bona convivència i un gran ambient. Això es veu reflectit al terreny de joc. És bo per l'equip tenint en compte la quantitat de partits que hi haurà en aquesta temporada." 

"Tothom espera jugar tots els partits, però la meva missió és estar a punt per quan el míster ho cregui oportú."

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut