Els neerlandesos s'enfrontaran a Anglaterra després d'una remuntada contra Turquia
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Eurocopa 2024

La selecció dels Països Baixos ha capgirat el marcador inicial en contra per guanyar per 2-1 a Turquia i classificar-se per a les semifinals de l'Eurocopa. Els gols de De Vrij i Müldür en pròpia porteria els ha donat el triomf.

El minut a minut del partit:

• Els Països Baixos han començat el duel amb més empenta i ja en el primer minut Memphis Depay hauria pogut inaugurar el marcador en una bona oportunitat.
  • Turquia, que ha anat de menys a més, ha estat qui estrenava el marcador després d'una centrada d'Arda Güler que Akaydin, de cap, enviava al fons de la porteria rival.
  • Amb un a zero a favor dels turcs s'arribava al descans.
  • Koeman feia entrar al davant Weghorst, i una centrada seva a punt estava Memphis Depay de convertir-la en gol.
  • La resposta turca era un xut de falta d'Arda Güler que s'estavellava al pal. Era el minut 55.
  • Posteriorment, era Yildyz qui amb un llançament des de la frontal també generava perill.
  • La selecció dels Països Baixos posava setge a l'àrea turca i tornava a avisar a través novament de Weghorst.
  • Al minut 70 arribava l'empat a un amb una rematada impecable de cap de De Vrij.
  • Turquia ha quedat estabornida i el conjunt de Koeman ho ha aprofitat per fer el dos a un. La centrada era de Dumfries, i el gol, de Müldür en pròpia porteria quan intentava evitar la rematada de Gakpo. Era el minut 75.
  • Els turcs han pogut empatar en una doble ocasió d'Akturkoglu i Çelik en el minut 84, però les cames de la defensa dels Països Baixos ho impedien.
  • En el temps afegit era Kiliçsoy qui disposava d'una gran ocasió que evitava l'aturada de Verbruggen.
  • Finalment, els Països Baixos es classificaven per a les semifinals. S'enfrontaran a Anglaterra.