Un company felicita Weghorst després del xiulet de l'àrbitre del Polònia-Països Baixos

El "bobo" de Messi desperta de la seva letargia i evita que Koeman es faci viral

El llarg ariet neerlandès engreixa l'extensa llista de futbolistes que s'ageganten a les grans cites de seleccions
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Eurocopa 2024

Leo Messi va pronunciar a finals de 2022 una de les seves frases més icòniques. La tanda de penals acabava de decantar a favor seu un dels partits més calents del Mundial de Qatar, el Països Baixos-Argentina, i el "10" de l'albiceleste es va encarar amb un rival a la zona mixta al crit de "Què mires, bobo? Anda pallà!". Hores després es va saber que es dirigia al "19" dels neerlandesos, l'autor dels dos gols "oranje", Wout Weghorst.

Per molt que Messi reconegués setmanes més tard que se'n penedia de l'estirabot, des d'aquell 9 desembre el record de Weghorst va lligat a l'exblaugrana. D'aquesta manera s'entén que molts aficionats hagin unit els dos noms novament quan l'espigat davanter de 31 anys ha donat, mitjançant un moviment de llop d'àrea, la primera victòria taronja de l'Euro2024 en el duel contra una Polònia delmada per la baixa de Lewandowski. Els polonesos havien obert el marcador amb Buksa abans que Gakpo empatés.  

Des que la cita qatariana i Messi ajudessin a escampar el nom del llarg ariet neerlandès, Weghorst ha anat rodant de club en club sense trobar l'estabilitat. Del Wolfsburg al Burnley, d'Anglaterra al Besiktas, de la capital de Turquia un altre cop a les illes britàniques per formar part del Manchester United i, finalment, una cessió prou profitosa al Hoffenheim alemany, on ha celebrat 7 dianes en 30 partits oficials.

El "babau" de Messi engreixa l'extensa llista de futbolistes que desperten de la seva letargia a les grans cites de seleccions. Amb el seu gol ha evitat que al seu seleccionador Ronald Koeman, enyorat del lesionat Frenkie de Jong, se li indigestés el berenar:

El "Què mires, bobo?", eslògan publicitari

La passió amb què els argentins viuen el futbol és un reclam magnífic per als publicistes argentins. En aquest cas, la sorprenent trajectòria ascendent de la selecció albiceleste durant els últims anys, l'èpica eliminatòria contra els Països Baixos i, naturalment, Messi i Maradona van ser el fil conductor d'un anunci.

La cirereta del pastís, però, allò que ha cridat més l'atenció és la frase amb què es tancava el vídeo, el ja icònic "Qué mirás, bobo? Andá pallá!" del millor jugador de la història a Weghorst.

El minut a minut del partit:

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Eurocopa 2024
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut