Joao Félix es lamenta pel penal fallat (EFE)
Eurocopa 2024

Joao Félix falla als penals i França serà el rival d'Espanya a semifinals

El duel Mbappé-Cristiano cau cap al costat francès, després d'un partit sense gols

Redacció Esport3Actualitzat

El Portugal-França s'ha decidit als penals. El partit i la pròrroga havien acabat amb empat a 0, i en els xuts des dels 11 metres Joao Félix ha fallat per als portuguesos. Théo Hernández ha transformat el seu i ha donat la classificació al conjunt que entrena Didier Deschamps. A semifinals es trobaran la selecció espanyola, que ha eliminat l'amfitriona Alemanya.

El minut a minut del partit:

A la primera part, només hi ha hagut una ocasió clara per a cada equip. Al minut 17, Bruno Fernandes ha tingut l'1 a 0 a les seves botes amb un xut sec des de la frontal de l'àrea, i tres minuts més tard, Théo Hernández ha fet lluir Diogo Costa, que ha evitat que els francesos s'avancessin al marcador.

Al minut 66, Rúben Dias ha desviat amb la cama un xut de Kolo Muani que era mig gol, i Dembélé, des de fora de l'àrea, ha enviat un xut que ha sortit fregant el pal.

França ha tingut ocasions molt clares i ha perdonat, però Portugal també n'ha tingut i també ha fallat. Cristiano, al 93, ha enviat als núvols una pilota sol davant de porteria, i Joao Félix l'ha tingut de cap al 113.

Al final, el partit s'ha decidit als penals. Joao Félix ha estat l'únic que ha fallat.

Théo Hernández ha transformat el penal decisiu. L'exblaugrana ha acabat amb les mans a la cara i l'èxtasi ha arribat per a Mbappé, Dembélé i tota la selecció "bleue".