El davanter del Barça Raphinha celebra amb els seus companys haver marcat el primer gol al Bayern de Múnic (EFE - Alberto Estévez)

Reial Madrid - Barça: clàssic de nivell mundial al Santiago Bernabéu

El primer clàssic oficial de la temporada enfronta els dos equips més en forma d'Europa, impulsats per les recents golejades en competició europea
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Esports

El partit que para el món del futbol ja és aquí. El Barça ja és a Madrid per jugar el primer clàssic oficial de la temporada al Santiago Bernabéu i els blaugranes volen demostrar, després de la golejada europea al Bayern (4-1), que també són capaços de guanyar al Reial Madrid.

L'equip dirigit per Hansi Flick arriba al partit en el millor moment de la temporada. La confiança és màxima després de batre la seva "bèstia negre" a Europa i volen seguir aquesta dinàmica en el clàssic. Els líders de la Lliga volen conquerir el Bernabéu en un equip que a poc a poc comença a recuperar efectius com Dani Olmo, Gavi o Fermín. Els blaugranes estam capitanejats per un Raphinha que s'ha convertit en un referent i que va fer el seu millor partit com a culer contra el Bayern, gràcies al seu hat-trick.


La convocatòria del Barça és la mateixa que la del dia del Bayern de Múnic. Èric Garcia continua sense recuperar-se d'una sobrecàrrega als isquiotibials i se suma a les baixes de Ter Stegen, Christensen, Araujo, Bernal i Ferran Torres

Per la seva banda, el Reial Madrid juga el clàssic després de golejar en Europa contra el Borussia Dortmund. Encara que els blancs van acabar la primera part 0-2, i amb la xiulada dels seus aficionats, els de Carlo Ancelotti van recuperar l'èpica del Bernabéu per remuntar el partit i acabar 5-2. Vinicius, com Raphinha, va anotar tres gols en el partit contra els alemanys. Els blancs no podran comptar amb importants baixes, com Courtois, Rodrygo o Carvajal.


Segueix el minut a minut del partit

 

Mira "Un dia de partit" d'Esport3

 

Escolta la "LaTdT" de Catalunya Ràdio

ARXIVAT A:
Esports El Clàssic
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut