Vinícius no té pietat del Barça i el deixa sense la Supercopa (4-1)

El brasiler, autor d'un hat-trick, ha deixat al descobert les mancances dels blaugranes. Lewandowski, autor del 2-1 abans del descans, ha donat una mínima esperança al Barça. Rodrygo ha arrodonit el festival madridista
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
El Clàssic
  • El Madrid, liderat per un immens Vinícius, ha privat el Barça de la Supercopa d'Espanya. Els de Xavi s'han vist superats en tot moment. El brasiler, amb un hat-trick, ha comandat el festival del Reial Madrid a Riad (4-1).
  • L'entrada de Pedri en l'onze ha modificat el dibuix del Barça. Xavi ha reforçat el mig del camp amb Sergi Roberto i ha assignat a Araujo, com a lateral dret, la missió de frenar Vini.
  • Malgrat les bones intencions, el tret ha sortit per la culata. El brasiler només ha necessitat 10 minuts per decantar la final del cantó madridista. En el minut 7, ha inaugurat el marcador gràcies a una assistència magnífica de Bellingham. I, en el 10, ha marcat a plaer després d'una passada de Rodrygo.
Lewandowski esperona Balde (EFE)
  • El Barça ha assumit riscos, desvestint l'esquena de la defensa, però ha sabut reaccionar. Ferran Torres ha avisat amb un xut al travesser. I Lewandowski, en recollir un refús de Mendy, ha batut Lunin des de la frontal, superada la mitja hora de joc.
  • Vini ha tornat a aparèixer per desinflar les esperances blaugranes. Araujo l'ha fet caure quan es disposava a rematar de cap i Martínez Munuera ha castigat l'acció amb penal. El "7" del Madrid ha arrodonit el seu particular hat-trick des dels onze metres.
  • El Barça no ha fet canvis fins al minut 60. L'aposta ha estat per Joao Félix, Lamine Yamal i Fermín López. A Pedri, se li havia acabat la benzina.
Araujo i Gündogan, abatuts (EFE)
  • El Madrid, còmode amb la situació del partit, ha sentenciat després d'una transició, en què Valverde ha guanyat la cursa a Christensen. Rodrygo ha caçat un refús de Kounde i ha fet més gran la ferida.
  • L'expulsió d'Araujo ha acabat d'ensorrar el Barça. L'uruguaià ha vist la segona targeta groga després d'una entrada a Vinícius i ha deixat el seu equip en inferioritat els últims 20 minuts.
  • El Madrid, per ben poc, no ha completat el seu festival amb una maneta. Ha disposat d'una triple ocasió. Ni Brahim, ni Bellingham ni Valverde, amb un xut llunyà, han tingut prou punteria.