Rodrygo ha tancat el marcador i ha estat escollit MVP del partit
lliga de campions

Nit còmoda del Madrid contra el Braga i ja és als vuitens de la Champions (3-0)

Kepa es lesiona durant l'escalfament i Lunin el relleva brillantment aturant un penal just arrencar el matx

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Madrid es manté en ple de victòries a la Lliga de Campions i s'assegura el pas a vuitens de final després de vèncer a l'Sporting de Braga (3-0) al Santiago Bernabéu. Els blancs arribaven al duel amb dubtes de si jugaria Bellingham, però Ancelotti ha decidit deixar-lo a la banqueta i apostar per Brahim Díaz. La gran novetat s'ha vist a la porteria dels blancs. Lunin ha jugat de porter titular perquè Kepa ha notat unes molèsties musculars durant l'escalfament. I, de fet, durant els primers compassos del partit, l'ucraïnès ja ha pres molt protagonisme parant-se un penal de Djalo.

El primer gol ha arribat al minut 27, passada en velocitat de Rodrygo i Brahim ha llegit perfectament la trajectòria de la pilota superant la porteria de Matheus. El malagueny ha celebrat el gol com si es referís al VAR.

A la represa, el Madrid ha sortit amb ganes de més, buscant augmentar la distància i ho ha aconseguit Vinícius amb un gol amb molt bona definició aprofitant la pèrdua de pilota dels portuguesos. Una diana que ha servit per trencar la dinàmica del brasiler de no sumar cap gol en els últims enfrontaments.

Però amb dos no en tenien prou i seguien deixant sense oxigen al Braga. Una pilota robada al camp dels d'Artur Jorge ha permès que els blancs fessin el tercer al minut 61, obra de Rodrygo.

Durant la segona meitat, Lunin no ha tingut massa feina sota els pals, però ha protagonitzat novament una parada espectacular als últims instants del duel, que ha permès que el conjunt visitant no pogués encetar el marcador.

Amb aquesta victòria, els blancs matemàticament ja s'han assegurat el pas a vuitens de final a falta de dos partits de la fase de grups. Si aconsegueixen empatar al Nàpols, quedarien líders del grup.

El Nàpols ensopega amb el Union Berlín

L'altre partit que s'ha disputat del Grup C ha acabat amb un empat a u. Ensopegada del Nàpols davant d'un dèbil Union Berlín. Tot i haver-se avançat en el marcador amb un gol de Politano al minut 39, a la represa els alemanys han aconseguit esgarrapar el primer punt amb un gol de Fofana.