Hansi Flick ha atès la premsa abans de retrobar-se amb el seu exequip (EFE)

Hansi Flick i els pèssims números del Barça contra el Bayern: "El passat no compta, volem guanyar-los"

L'entrenador alemany i Raphinha han atès els mitjans de comunicació abans del duel de dimecres contra el Bayern de Munic
Redacció Esport3
TEMA:
Esports

La golejada al Sevilla ha de servir el Barça per mantenir l'embranzida a la Lliga de Campions. En la tercera jornada de la lliga regular, els blaugranes reben a l'Estadi Olímpic Lluís Companys una de les seves bèsties negres, el Bayern de Munic. Un pobre balanç de dues victòries en 15 enfrontaments, amb el trist record del 2-8 als quarts de final de la temporada 19/20, deixen clar que el duel d'aquest dimecres no serà gens senzill, però assegura que les estadístiques no l'interessen.

El passat no compta, compta el present. Només podem influir en el que passarà demà. Volem guanyar el Bayern de Munic.

Però aquest Barça de Hansi Flick està demostrant un gran nivell de forma. A la ciutat esportiva Joan Gamper hi ha el convenciment que el partit contra els bavaresos serà clau i marcarà el rumb d'una setmana d'alt voltatge, amb el Clàssic de Lliga a la cantonada. Un segon duel que l'entrenador blaugrana no vol tenir en compte.

Fins ara, hem anat pas a pas, en aquesta temporada, així que només pensem en el Bayern de Munic, que està fent una molt bona temporada. Pressionen molt amunt. Per a nosaltres serà un partit difícil. Estem preparats.

En aquesta prèvia de la Champions, Flick, que va dirigir el Bayern que ho va guanyar tot l'any 2020, ha assegurat que aparcarà els sentimentalismes que pugui tenir pel seu passat al club bavarès.

Va ser una època molt maca, hi tinc molt bon record i encara mantinc relació amb alguns membres del cos tècnic i algun jugador. Però ara soc a Barcelona. Ho hem de donar tot per satisfer els seguidors del Barcelona.

El de dimecres serà el primer gran duel de Marc Casadó, a la sala de màquines del primer equip del Barça. El tècnic està convençut que el vallesà ho té tot per triomfar. 

Casadó ha fet grans passes els darrers mesos i en tots els partits té un rendiment fantàstic. No cal motivar-lo més, ho està fent molt bé, en la seva posició.

A banda de l'entrenador, també ha parlat Raphinha, un dels líders del vestidor blaugrana. Aquest dimecres, el brasiler sumarà el seu partit centenari com a futbolista del BarçaRaphinha també ha lamentat tots els rumors que hi va haver l'estiu passat, sobre el possible fitxatge de Nico Williams pel Barça.

ARXIVAT A:
Esports Hansi Flick
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut