Flick, amb cara de preocupat a El Sadar (EFE)

"No podem cometre tants errors com a Pamplona"

Hansi Flick assegura que el Barça ha après la lliçó i dona a entendre que al camp de l'Alabès no hi haurà tantes rotacions
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Esports

El Barça de Hansi Flick continua líder però ja sap el que és perdre a la Lliga. A l'última jornada, al camp de l'Osasuna, va encaixar quatre gols (4-2) amb un equip amb molts suplents pensant en el compromís de Champions.

El tècnic alemany assegura que l'equip ha pres bona nota de la derrota de Pamplona el que cal fer i el que no per endur-se els tres punts aquest diumenge (16.30) del camp de l'Alabès:

"Creiem que ens cal tenir una intensitat elevada des de l'inici i estar concentrats fins al final. Sabem que l'Alabès juga de forma agressiva. Si ho fem i no cometem tants errors com a Pamplona, anirem pel bon camí".

El tècnic blaugrana ha donat a entendre que, a diferència del partit contra l'Osasuna, a Mendizorrotza no té previst introduir tantes rotacions a l'equip inicial: 

"Aleshores va ser el moment oportú per provar les rotacions. Ara estem en un període de quatre de dies des de l'últim partit, estem al 100% i la situació és diferent" 

Flick ha explicat que han optat per no precipitar la primera convocatòria de Wojciech Szczesny, tot i que aquest dissabte mateix LaLiga l'ha donat d'alta.  

"Està en bona forma i per a nosaltres la seva experiència i la seva qualitat és una molt bona opció. La primera vegada que vaig parlar amb ell em va semblar molt afable. Crec que ens aportarà molt a l'equip. Malauradament encara no pot estar demà amb nosaltres. Crec que necessitarà una mica més de temps per posar-se a punt (...). No necessitarà una preparació específica ni física ni mental. Poder jugar per al Barça per a ell és una oportunitat molt gran. Veurem la seva evolució als entrenaments. Tenim temps". 

 

ARXIVAT A:
Esports
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut