Flick dona indicacions en l'entrenament d'aquest divendres (Europa Press)
Barça

Flick, abocat a fer rotacions però té dos intocables

El Barça busca el 8 de 8 a Pamplona, on l'entrenador Hansi Flick donarà descans a alguns jugadors

Redacció Esport3Actualitzat

El començament impecable del Barça a la Lliga en l'àmbit de joc i resultats està tenint un peatge en forma de lesions i desgast físic. La càrrega de minuts a les cames obliga Flick a dosificar al mil·límitre els seus jugadors.

En l'entrenament d'aquest divendres, tant Raphinha com Marc Casadó s'han entrenat al marge. Tot i això, en la prèvia del partit contra l'Osasuna a Pamplona (21.00), Flick ha explicat que forma part del treball individualitzat que fan els jugadors per recuperar-se de les seves diverses molèsties. Eric Garcia i Iñigo Martínez s'han entrenat sobre la gespa al marge del grup.

Tanmateix, ha assegurat que dissabte donarà descans a alguns dels seus homes. Però l'alemany deixa entreveure que els pesos pesants de la plantilla seguiran al peu del canó.

"Farem algunes rotacions, però també necessitem els jugadors més experimentats, com Raphinha o Lewandowski. És important que estiguin amb nosaltres. En qualsevol cas, estem preparats."

Un dels factors clau per mantenir el nivell és poder recuperar jugadors. Ara mateix, qui està més a prop del retorn és Frenkie de Jong. El micampista holandès està previst que rebi l'alta mèdica de cara al partit de Champions de la setmana que ve contra el Young Boys, un bon escenari per començar a rodar-se amb alguns minuts.

8a victòria seguida

Els blaugranes busquen seguir sumant de tres en tres, per mantenir o ampliar la distància amb els seus perseguidors, que s'enfronten en la Lliga.

Un triomf blaugrana a El Sadar igualaria el rècord de vuit victòries consecutives en un inici de campionat, de l'equip que dirigia el Tata Martino. El tècnic alemany, però ha recordat que la seva motivació passa, només, per guanyar el partit.

"Sempre és bo guanyar, no ens preparem per batre rècords. Però ells, de 12 punts a casa, n'han guanyat 11. L'ambient serà molt bo, als jugadors els agrada."

El partit d'El Sadar es disputarà 24 hores abans que el derbi madrileny, entre l'Atlètic i el Reial Madrid. El resultat podria reforçar, encara més, el liderat blaugrana. Però Flick prefereix no parar-hi atenció, ni al partit del Metropolitano, ni al fet que Endrick i Vinícius no fossin expulsats l'última jornada.

"Només em centro en el meu equip, la nostra tasca és guanyar l'Osasuna, la resta no ho puc controlar. Haurem de viure amb això."

Aquest divendres s'ha conegut la sanció al club per la pancarta que es va exhibir en el primer partit de la Lliga de Campions, amb la prohibició de venda d'entrada als aficionats culers. Flick ha evitat manifestar-se sobre aquesta decisió de la UEFA i s'ha remès a les paraules que ja va afirmar la vicepresidenta del club, Elena Fort.

ARXIVAT A:
Hansi Flick
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut