Flick s'està guanyant afició i premsa (EFE)

Flick es pronuncia sobre el vídeo de Real Madrid TV contra l'àrbitre del clàssic

Hansi Flick ha parlat en roda de premsa a la prèvia del seu primer clàssic davant el Reial Madrid
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Esports

Hansi Flick, serè i reflexiu poques hores abans del seu primer clàssic a la banqueta del Barça. La visita al Bernabéu posarà a prova la gran versió que ha ensenyat el Barça fins ara, però en un clàssic sempre hi ha més paràmetres més enllà del joc.

L'arbitratge és un, i el Madrid s'ha encarregat de posar-hi pressió amb un vídeo d'RMTV crític amb les actuacions de José María Sánchez Martínez amb l'equip blanc. La resposta de Flick ha estat clara i contundent:

"No està bé, nosaltres no ho farem. La nostra feina no és pressionar els àrbitres. Hem de concentrar-nos en el nostre rendiment i no desgastar-nos amb els àrbitres. L'energia l'hem de centrar en el joc. Els àrbitres tenen una tasca difícil i la meva feina no és pressionar-los." 

A la roda de premsa, fins i tot, s'ha produït un moment divertit quan un periodista li ha fet aquesta pregunta:

Periodista: "Algú li ha explicat que al Bernabéu hi passen coses estranyes?"

Flick: "Quines? Me les pots explicar?"

Periodista: "Els arbitratges."

Flick: "No, no hi tinc res a dir. Ja ho he explicat."

El Barça arriba líder a Madrid. Amb 3 punts d'avantatge respecte al conjunt blanc i després de la golejada contra el Bayern de Múnic. L'entrenador alemany blaugrana té clara la recepta per intentar guanyar al Bernabéu.

"Tinc plena confiança en el meu equip. Tenim joventut, energia i sabem com volem jugar. Hem de continuar en la mateixa línia. Tothom vol jugar el clàssic i guanyar-lo. L'hem de gaudir i treballar molt."

Flick no s'ha volgut mullar amb l'onze titular i diu que encara no l'ha decidit. Tampoc ha confirmat si Fermín, que va ser titular contra el Bayern i va participar directament en tres gols, té el lloc garantit.

També s'ha desfet en elogis cap a Lamine Yamal, el jugador de moda del futbol mundial.

"Té 17 anys, amb la pilota és boníssim i ho està fent increïble. Encara pot millorar en defensa però està sobrepassant les expectatives."

Respecte Pau Cubarsí, un altre dels joves que està meravellant amb el seu rendiment, n'ha dit això.

"Dependrà d'ell que sigui un central top durant molts anys. Sempre té moltes ganes de millorar, d'entrenar, d'assolir el millor nivell. Està en el bon camí. La nostra feina és que cada jugador sigui una mica millor cada dia."

Flick ha rebut igualment elogis. El debiliten?

"No, m'agraden. Són bonics. Però jo només faig la meva feina. Al final ens hem de concentrar en el nostre rendiment, en la nostra idea de joc, en la passió que hi posem."

 

ARXIVAT A:
Esports El Clàssic Lamine Yamal Pau Cubarsí Hansi Flick
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut