Manolo González en un entrenament (RCD Espanyol)

L'assignatura pendent de l'Espanyol a San Mamés

Manolo González assegura que no tenen urgència per guanyar fora de casa, però reconeix que un triomf a Bilbao reforçaria l'equip
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Esports

L'Espanyol vol reprendre la Lliga amb la mateixa actitud i sensacions amb què va arribar a l'aturada pels compromisos de seleccions: amb la voluntat de seguir creixent. El triomf contra el Mallorca (2-1) va reforçar l'equip, que aspira a resoldre com més aviat millor l'assignatura pendent de guanyar fora de casa.

Un objectiu que tampoc obsessiona, tal com reconeix el tècnic, Manolo González:

"L'equip no té cap urgència per guanyar fora de casa, però és cert que sumar els tres punts a San Mamés ens reforçaria mentalment pel fet de guanyar en un camp important contra un rival important."

Puado, baixa

Un objectiu ambiciós que els blancs-i-blaus hauran d'afrontar sense el seu capità, Javi Puado, que no acaba de fer net de les molèsties al genoll, i el tècnic s'estima més no forçar-lo i evitar una recaiguda.

També són baixa Naci Ünüvar, Fernando Calero i el porter Fernando Pacheco. En el seu lloc, entrarà a la llista el porter del filial Llorenç Serret. Manolo González també recupera Leandro Cabrera per al duel de San Mamés.

Jugui qui jugui en atac, González demana que "els jugadors perdin la por de fallar en atac" i no té dubtes que, contra l'Athletic Club, els seus jugadors competiran i mostraran personalitat.

 

 

ARXIVAT A:
Esports
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut