Míchel: "Som capaços de guanyar els nou partits que queden i ja està"

El Girona intentarà aprofitar el factor Montilivi per guanyar el Betis i apropar-se al seu somni, que és la Champions
Redacció Esport3 Actualitzat

El Girona rep el Betis demà a Montilivi (16.15) en un partit on els de Míchel intentaran mantenir la fortalesa i la bona dinàmica a casa. Per això, segons Míchel, la clau és fer un bon partit, dominar i no mirar més enllà d'aquest duel.

"Nosaltres hem de mirar el nostre partit. Som capaços de guanyar els nou partits que queden i ja està. L'avantatge és nostre i per això ens hem de mirar només a nosaltres. Hem de guanyar demà, fer un gran partit i ser capaços de seguir a la mateixa dinàmica que ha tingut l'equip a Montilivi durant tota la temporada."

"Estem preparats, hem recuperat gent i esperem fer demà un gran partit amb el Betis."

Per guanyar, Míchel té clar com fer-ho:

"És l'equip qui ha de generar, tots junts. L'equip necessita guanyar, i per guanyar s'han de fer gols."

El tècnic del Girona considera que el calendari no posa les coses fàcils, i complica la concentració de l'equip per intentar-se mantenir a la part alta de la classificació.

"En aquestes dues setmanes hem recuperat gent, però no m'agrada el calendari. Després d'aquest partit, una altra aturada, i necessitem que l'equip estigui concentrat, i així és més difícil. Però és el que hi ha."

Objectiu, la Champions

El Girona té un somni per complir, que és la Champions. Es preparen i s'entrenen per aconseguir-ho. Més enllà de la Lliga, ara tenen al cap guanyar per arribar a assolir aquesta fita històrica per a l'equip.

"A falta de nou jornades, tercera posició, i amb el somni de la Champions. Un somni que ens veiem capaços d'aconseguir i és el que intentarem aconseguir."

Míchel sap que el partit davant el Betis és vital per estar en posicions de Lliga de Campions

"Un partit molt difícil, molt complicat, però nosaltres a casa estem bé, i és veritat que ja queden només nou partits. I estem a prop del final de temporada. Necessitem guanyar per estar en posicions de Champions."

"És un equip que sempre ha fet bons partits contra nosaltres. És veritat que és un equip molt top perquè té molt bons jugadors, amb un equip que fa molts anys que fa les coses molt bé. Són capaços de fer mal amb la pilota."

Els disponibles davant el Betis

Míchel no podrà comptar amb Savinho, sancionat, però aquesta aturada li ha servit per reforçar i recuperar altres membres de la plantilla. Torna a tenir disponibles David López, Miguel Gutiérrez, Yangel Herrera, Borja García i Viktor Tsygankov.

 

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut